O nama

Početak putovanja je smješten u ljeto 2016. godinu, kada je i zvanično počela sa radom naša iFC porodica.
Gajimo topao i strastven ambijent u kojem naši članovi osjećaju sigurnost i povezanost porodice.
Naš moto „….mi brinemo o Vama“ se odnosi na naše članove porodice koji prema zakonima u Bosni i Hercegovini još nazivamo i zaposlenicima. Mi vjerujemo da iz složne i dobro organizirane porodice mogu proizaći samo dobra koja služe našem društvu općenito. Ovakav ambijent i pažnju želimo da ponudimo svim našim eksternim članovima porodice, koje opet prema zakonima u BiH zovemo još i Klijentima.
Uz kontinuirano ulaganje u naše stručno usavršavanje, te razvoj naprednih metoda poslovanja i koristeći moderne informatičke tehnologije možemo ponuditi našim Klijentima profesionalan pristup, te je samim time i znanje kao jedna od glavnih vrijednosti naše kompanije.

IDEJA I ZADATAK

Ideja i svrha društva je pružanje kompletnih računovodstvenih usluga kako velikim tako srednjim, malim i mikro preduzećima neovisno o tipu djelatnosti na teritoriji Bosne i Hercegovine.

electrician, repair, electricity-1080554.jpg
calculator, numbers, accounting-2620140.jpg

Pored računovodstvenih usluga u mogućnosti smo našim klijentima pružiti podršku u finansijskom izvještavanju, pogonskom odnosno proizvodno-projektnom izvještavanju.

Našim klijentima smo spremni ponuditi pravnu pomoć u oblasti poslovnog prava, poreza, radnog prava te u okviru naše osnovne djelatnosti, savjetovanje iz propisa regulisanim Zakonom o računovodstvu i reviziji FBiH.

poslovno pravo

TEHNOLOGIJA I RAZVOJ

Poslovne knjige klijenata vodimo na principima Cloud tehnologije koristeći se provjerenim i na tržištu BiH dokazanim programskim rješenjima iz sveobuhvatne punude naše partnerske firme Infonet d.o.o. na osnovu čega smo u poziciji da možemo garantovati našim klijentima potpunu sigurnost i stabilnost podataka o njihovom poslovanju.
Elektronska arhiva svih evidentiranih poslovnih promjena je obezbjeđena za kompletan period poslovanja društva koje je povjereno nama kao računovodstvenoj agenciji.

CILJ

Naš cilj je da klijente u najvećoj mjeri ili čak i potpuno osobodimo brige o zakonima i pravilima koji regulišu životne tokove preduzeća kao što su: računovodstvo, materijalno knjigovodstvo, plate, prijave, odjave i druge povezane poslovne aktivnosti, o čemu brigu preuzimamo mi na sebe kako bi ostavili što više prostora našim klijentima da se brinu o drugim bitnim sferama poslovanja i kako bi isti imali što bolje uslove za ostvarenje svojih postavljenih ciljeva. U nastojanju da i u sferi podrške u pospješivanju poslovanja, našim klijentima stojimo na raspolaganju da im u našoj najboljoj namjeri, stručnosti i iskustvu pomognemo u odabiru najboljih poslovnih strategija, za šta nudimo usluge koontrolinga i podrške kod strateškog odlučivanja. Pored svega navedenog našim klijentima je omogućeno da koriste naš savjetodavni servis u svim računovodstvenim i pravnim pitanjima na principu pitanja i odgovora putem maila. Poslovni rezultat naših klijenata smatramo pokazateljem naše uspješnosti u ostvarenju najoptimalnijeg ambijenta poslovanja za njih, te preduslov za naš zajednički razvoj.

KORISNI LINKOVI

Scroll to Top